Mijn Kind Online

Verantwoordelijk voor de mini-documentaires van New Kids on the Web is stichting Mijn Kind Online. Mijn Kind Online is een onafhankelijk expertisecentrum jeugd en media, dat onderzoekt wat kinderen tussen 2 en 18 jaar doen met nieuwe media. De belangrijkste missie van Mijn Kind Online is het helpen van ouders, scholen en professionele opvoeders bij de internetopvoeding. Dat doet zij door te publiceren en door het geven van advies, lezingen en ouderavonden.

Speerpunt  is verbetering van de kwaliteit van digitale media voor kinderen – MKO stimuleert góed digitaal aanbod, onder meer door de tweejaarlijkse Gouden @penstaartverkiezing van de beste kindersite en de gratis kinderbrowser MyBee. Verder levert Mijn Kind Online adviseurs en projectleiders op het gebied van ‘Jeugd en nieuwe media’, onder andere voor de politie.

Contact: informatie@mijnkindonline.nl

Publicaties van stichting Mijn Kind Online: